Toimitus- ja tilausehdot

TOIMITUSAIKA

Normaalitoimitus 1–5 arkipäivää + kuljetusaika (esim. postin toimitus).

Kaikki ennen klo. 12.00 tulleet tilaukset käsitellään saman arkipäivän aikana ja postitetaan seuraavan kahden arkipäivän kuluessa. Viikonloppuna ja arkipyhinä tehdyt tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Erikoistuotteissa toimitusaika on normaalisti 5–14 arkipäivää, tavarantoimittajan toimitusviivästyksistä emme vastaa.

HINNAT

Verkkokaupassa olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron.

MAKSUTAVAT

Lukko24.fi käyttää maksuvälittäjän Checkout Finlandia. Checkout Finlandilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Lue lisää Checkout Finlandin sivuilta

Yrityksen laskuilla laskutuspalvelumaksu 3,90€.

PALAUTUKSET

Kuluttajana tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua paketin noutamisesta tai mikäli paketti jää noutamatta. Huomioithan, että noutamaton paketti ei ole palautus/tilauksen peruutus. Noutamattomista paketeista aiheutuneista kuluista vastaa tilaaja (toimitusmaksu ja palautusmaksu).
Palautuksista on aina ensin oltava yhteydessä asiakaspalveluumme.
Palautuskuluista vastaa tilaaja. Palautamme asiakkaalta saadut suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että toimitustavaksi on valittu edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeava toimitus) viivytyksettä, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta myyjälle. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota tilaaja on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei muusta palautustavasta ole tilaajan kanssa sovittu, kuitenkin niin ettei tilaajalle aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Palautus koskee vain käyttämättömiä tuotteita ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin voisi tehdä ostaessaan tuotteen liikkeestä. Kuluttaja voi avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa palautusoikeutta menettämättä, tuotetta ei kuitenkaan voi ottaa käyttöön. Mikäli poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman, puutteellisen tai palautusajan ylittävä tuotteen palautuksen, veloitamme omia kuluja kuitenkin vähintään 30% tuotteen hinnasta. Erikoistuotteilla, asiakkaan toiveiden mukaan valmistetuilla tai sarjoitetuilla tilauksilla ei ole palautusoikeutta.

Tilausta tehdessä peruutus on mahdollinen ennen lähetä tilaus -painikkeen painamista. Mikäli haluat perua tilauksen valittuasi maksutavan ja vahvistettuasi sen, veloitamme tilauksen peruutuksesta ja maksun palautuksesta aiheutuneet kulut, kuten maksukomission.

REKLAMAATIOT

Mikäli lähettämämme tuote ei ole oikea tai se on vahingoittunut, ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@lukko24.fi.

ERIMIELISYYKSIEN RATKAISU

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

EU:n verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi: http://ec.europa.eu/consumers/odr/